HARMONYCA

HArmonyCa er en nyskapende filler som gir huden volum, glatthet og fornyelse i samme behandling. Dvs en hybridløsning med dobbel effekt som inneholder filler bestående av hyaluronsyre (gir volum umiddelbart), og Kalsiumhydroksyapatitt som jobber over tid ved å stimulere kollagenproduksjonen.

Se video hvor Linda forklarer litt lengre ned på siden.

Om behandlingen

Til tross for at HarmonyCa-behandlingen er relativt ny i Norge, har vi allerede en solid historie med vellykkede resultater og fornøyde kunder. HArmonyCa er dokumentert via kliniske studier å øke hudens tykkelse i løpet av 30 dager, og progresjonen fortsetter i 120 dager. Allerede 7 dager etter injeksjon begynner huden å danne ny kollagen som øker hudens fasthet. Ved å injisere Hyaluronsyre og Kalsiumhydroksyapatitt får huden fyll til å øke volumet som igjen vil strekke ut og gi fyll, der hvor huden er blitt slapp og evt. har begynt å «kreppe» seg. 

HArmonyCa hjelper for:

 • tilbakeføre tapt volum i kinn og kinnben
 • definere kjeve og kinnbein
 • redusere linjer fra nesen og ned til munnviken
 • gi et løft til bakre del av ansiktet
 • tilbakeføre elastitet til huden, spesielt kinn

Nedenfor kan du se Linda forklare HArmonyCa

Behandlingstid

30-45 minuter

Synlig resultat

1-4 uker

Tilbake på arbeid

Litt hevelse 1-3 dg

Varighet

8-12 måneder

Nyttig info

Hvilke områder kan behandles?

HArmonyCa kan kun behandles i bestemte områder i ansiktet, og kan ikke injiseres rundt øyne, i lepper eller nær munnen. Vanlige behandlingsområder ved injisering av HArmonyCa er kjeve, kinn, mellom hake og kinn og kinnben. Først vil vi vurdere om denne behandlingen er egnet for deg og din hudtilstand – og vi svarer på alle spørsmål du måtte ha. Deretter utføres injeksjonene med HArmonyCa i ansiktsområdene som trenger behandling. Produktet inneholder bedøvelsesmiddel som hjelper med å redusere eventuelle smerter under behandlingen.

Hvordan er behandlingen?

Under en konsultasjon diskuterer vi forventninger, fordeler, eventuelle bivirkninger, og hvordan huden vil reagere i dagene etter behandlingen.
Behandlingen starter med en grundig kartlegging av huden, etterfulgt av nøye rensing. HarmonyCa er spesielt egnet for de som har synlige aldringstegn og ønsker å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Imidlertid er det viktig å merke seg at ikke alle områder i ansiktet, eller alle hudtyper er egnet for denne behandlingen. Behandleren bruker en tynn nål og setter ofte bare to stikk for å fylle og forme ansiktet ditt. Dette reduserer ubehag og mulige bivirkninger.

Hvor mange behandlinger?

Etter HArmonyCa behandlingen vil du raskt merke et friskere og yngre utseende. Rynker og små linjer blir glattere, og kinn og kjeve får en tydeligere form. Selv om mange merker forandringer rett etter behandlingen, vil de fullstendige resultatene ta 3-4 måneder. For de fleste holder det med 1, kanskje 2 behandlinger og vi anbefaler en (1) årlig behandling for å vedlikeholde resultatet.

Etter behandlingen

Det er viktig å forebygge infeksjoner ved å unngå bruk av sminke de neste 12 timene. Trening, badstue og basseng bør også unngås det påfølgende døgnet av samme årsak. Videre anbefales det å avstå fra alkohol i løpet av det neste døgnet.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.
Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.
Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.


HArmonyCa kan trygt kombineres med andre behandlinger, som for eksempel medisinsk rynkebehandling, for å oppnå optimal effekt.

Pris

Per behandling kr 13 000,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

  Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

  Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

  Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.